All you need is love.

Wordt het weer een stille kerst of gaat dit jaar alles anders. Ben een trouwe fan van All you need is love kerstspecial, maar heb ook mijn twijfels. Kan de bus wel komen in deze achterstandswijk, zoals het bekend staat. Her en der geparkeerde auto’s langs de smalle wegen. Kerstversiering zie je wel bij de mensen binnen, maar een versierde straat zit er niet in.

Het gebeurde afgelopen vakantie, een achtdaagse reis naar Benidorm. Natuurlijk all inclusive, want al had ik drie jaar gespaard hiervoor, extra kosten mochten er niet meer bij komen. Dus heerlijk bij bruinen, eten en drinken. Achter de bar stond een vriendelijke jongeman. Hij sprak redelijk Nederlands, de taal vormde geen obstakel. Op de laatste avond vonden onze lippen elkaar bij een intense zoen. Een mooie romantische avond om nooit weer te vergeten.

Het afscheid viel ons zwaar.  In een opwelling riep ik op weg naar de bus, die ons zou wegbrengen naar het vliegveld: “Zie ik je met de Kerst?” Een duim omhoog was het laatste wat ik van hem zag.

Ik werp nog een blik naar buiten. Het regent en zie nog steeds geen bus. Onverwachts klinkt de deurbel. Mijn hart bonst, zou het dan toch nog…

©2019 Martin Wichink.


Reactie plaatsen

Reacties

Loïs
4 jaar geleden

Wow wat een mooi verhaal opa je bent fantachties (hoe je het ook schrijft) xxx loïs💗

Rating: 0 sterren
0 stemmen

Klik hier om naar boven te gaan.