Het zal zijn reden hebben.

Zou ik het kunnen vraag je, een week zonder Web Tales?  

Denk het wel, maar dan zal het een oorzaak hebben. Zowel van jullie kant, als van mijn kant. Van jullie kant, zou ik denken aan een langdurige stroomstoring, gehackt worden, een DDos aanval of een nieuwe server, waar alles eerst over gezet moet worden.

Hoor het vanzelf dan wel wat de oorzaak van stilvallen is geweest, al geloof ik niet in een hele week van stilstaan. Dat zit niet in jullie.

Van mijn kant is het iets simpeler. Zorg hebben voor een ander, zelf ziek zijn, reizen of op vakantie zonder enige vorm van wifi bij je te hebben. Het zal daarom zijn reden hebben, mocht je mij een keer een poosje zou missen hier.

Schrijven zal ik blijven doen en uiteindelijk weer delen bij Web Tales en op mijn eigen website.

Deze is trouwens terug te vinden op mijn profielpagina. Dus echt stilzitten is er niet bij. Pen en papier is altijd wel ergens voor handen en het nadenken staat niet stil. Altijd om je heen kijken naar mogelijkheden. Vroeg of laat komt het er toch uit.

Anders wordt het, mocht ooit definitief het doek vallen. Menig traantje zal dan vallen. Verslagenheid zal dan opnieuw weer groot zijn. Al blijven echte schrijvers elkaar weer opzoeken en gezamenlijk dan een nieuwe plek zoeken. Al hoop ik dat dit nog heel ver weg is. Uiteindelijk komt dit wel van twee kanten, dus bekijk het dan ook van twee kanten. Ben daarom blij en trots, dat ik hier alweer zeven jaar mag verblijven. Hoop nog op vele jaren vervolg hier.

©2018 Martin Wichink


Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.
Rating: 0 sterren
0 stemmen

Klik hier om naar boven te gaan.