Tien jaar Web Tales.

Wat kan er toch veel gebeuren in tien jaar tijd. De ene site is gestopt, de ander begint na een jaar mediastilte.

Gelukkig waren er enkele zo slim, om in dat ene jaar wel contact met elkaar te houden. Zo wisten al snel velen, dat er een nieuwe site in de lucht was.

Heb in dat jaar niet stil gezeten en een eigen website opgezet met mijn verhalen. Deze is nog steeds in de lucht.

Toch was ik reuzeblij dat we weer als vanouds weer onze verhalen konden posten en daarna weer reacties mochten ontvangen.

Daarnaast werden er leuke thema’s aan toegevoegd, waarbij de schrijvers zich op konden stukbijten, om als eerste te eindigen op de menukaart van restaurant De Liefde in Doesburg.

De rinkelverhalen en gedichten met ieders eigen inzicht op een regel of vraag.

Een digitaal verzamelboek is er ontstaan door de medewerking van vele schrijvers op deze site. Deze is nog steeds gratis te downloaden.

Ook de site zelf is gegroeid na een voorzichtig begin. Volwassen geworden door ontberingen en medewerking van velen, die foutmeldingen keurig doorgaven, zodat de webmaster de site nog beter kon maken. Het blijft een samenspel.

Daarom ben ik blij dat ik hier altijd nog mag rondkijken, verhalen en gedichten kan en mag plaatsen, maar ook daarnaast vele mensen heb mogen ontmoeten en ze als echte schrijfvrienden mag bestempelen. Hoop daarnaast dat er snel weer een meeting mogelijk is.

Max, Ragazza en alle anderen achter de schermen, van harte gefeliciteerd met dit mooie jubileum en verjaardag. Hoop dat er nog vele mooie jaren mogen volgen vol verhalen/gedichten met emotie van de schrijvers zelf.

©2021 Martin Wichink.


Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.
Rating: 0 sterren
0 stemmen

Klik hier om naar boven te gaan.