Mijn boek

Hier vindt je de presentatie van mijn boek.

Voorbeeld HTML

Na diverse verhalen/gedichten te hebben geschreven na de schriftelijke cursus, kwam de vraag of ze mijn verhalen eens konden lezen. Voor eigen familie en persoonlijke vrienden heb ik dit gedaan. Deze heb ik dan zelf op een cd gebrand en uitgedeeld. Het kreeg de titel 'Ruwe diamanten' mee, omdat de verhalen puur geschreven waren en nog nooit herschreven zijn. Hier op de site vind je wel enkele herschreven verhalen terug.

Voor mijn 30 jarig jubileum bij Nijverdal Ten Cate, hebben mijn vriendin José, haar dochter Mellissa en haar man Peter gemeend dit in een boekvorm uit te geven. Natuurlijk met wat informatie van mij, maar dit ging over het uitgeven van boeken van medeschrijvers bij dezelfde uitgever.

Ik had zelf al eens rond gesnuffeld om een boek in eigen beheer uit te geven en kwam ook zo bij Desk-Nijverdal terecht via de verhalensite. Daar is dan ook mijn boek gedrukt in een persoonlijke oplage, buiten mijn medeweten om. Uiteraard was ik zeer verrast en er heel blij mee. Compleet met ISBN nummer, is het dan ook gewoon te koop bij de boekhandel.

Peter heeft de persoonlijke tekst op de achterzijde van het boek geschreven en een goede vriend van hem, Henk Prins, heeft voor de omslag gezorgd. Beide kennen elkaar uit de goochelwereld. Peter heeft met een truc mijn boek te voorschijn getoverd 

                    

in zijn magische brandende pan. Dit is ook te lezen in mijn verhaal 'dattig joar bie de bleeke' in het dialect. Onder dat verhaal vind je ook de foto's van de bijzondere boekpresentatie. 

 

Hier naast vind je de link om het boek te bestellen en de site van goochelaar Peter Eggink.

Klik hier om naar boven te gaan.