Alles voor de hond.

Inge Kattenberg heeft het niet gemakkelijk gehad. Als enig kind en nog thuiswonend op een kleine boerderij, waar zij naast haar honden trimsalon, haar ouders meehelpt met het vee. Ze heeft net haar eenentwintigste verjaardag gevierd, als haar moeder komt te overlijden aan kanker. Nog geen half jaar later overlijdt ook haar vader nog aan een hartstilstand. Hij is tussen de koeien gevonden. Vanaf dan staat Inge er alleen voor.

Twee banen is te veel voor haar en ze besluit al het vee weg te doen, want ze heeft een inkomen met haar trimsalon.

Door vragen van klanten is ze begonnen met kleding voor honden te maken. Dit wordt een succesnummer en de klantenkring groeit.

Inge besluit te gaan groeien en online start ze de website ‘Hippe hond’ met verkoop van hondenkleding. Langzaamaan komen hierbij steeds meer hondenspullen, zoals riemen, voer en voederbakken, bench en hondenmanden.

Huisvrouwen in het dorp naaien spullen voor haar volgens patroon en krijgen hiervoor betaald. Het mes snijdt zo aan twee kanten. De vrouwen kunnen zo op hun kinderen passen, naast het thuiswerken en Inge hoeft hiervoor geen extra bedrijf voor op te richten.

Inge verbouwd een stal achter het huis tot hondenren. Hier kunnen honden ook in pension komen logeren. Het weiland wordt omheint en daar kunnen de honden mooi ravotten met elkaar.

Samen met haar buurman Harm, waarmee ze goed bevriend is geraakt, starten ze ook nog een uitlaatservice voor honden. Zo kan je het treffen dat je Harm of Inge, apart ziet lopen met een hond. Maar sta er niet van te kijken, dat deze is voorzien van speciale hondenkleding. Haar imperium is nog steeds groeiende.

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.
Rating: 0 sterren
0 stemmen

Klik hier om naar boven te gaan.

Maak jouw eigen website met JouwWeb