Creëer jouw eigen witte droomwereld.

Ik zou het bijna doen. Gaan zitten op het bankje onder de boom, maar twee dingen houden me tegen. De kou, maar ook de vernieling van het prachtige landschap. Ik zou de sneeuw dan weg moeten vegen en dat komt overeen met een schilderij vernielen met een extra klodder verf. Weet zelfs niet of ik er blijer van wordt, zo zittend pal onder de boom. Hoewel prachtig versierd met een witte winterjas, die als gegoten zit. Toch kunnen door het extra gewicht takken afbreken en die wil je niet graag op jouw hoofd hebben.

Stap dan liever door om van alle witte versierde geraamtes te genieten.

Zo te zien ben ik de eerste. Geen spoor van voetstappen of een rijdend voertuig is mij voorgegaan.

Wel heb ik al enkele sporen gezien van dieren. Het zal voor de dieren zoals reeën en hazen moeilijker zijn om voedsel te vinden. Hun natuurlijke instinkt zal hen hierbij vast helpen. Anders worden ze vast bijgevoerd, mocht dit nodig zijn.

Geniet van elke stap die ik zet. Hoewel het zwaarder lopen is, maak ik vele foto’s van het prachtige witte landschap. Wie weet wanneer we dit nog weer meemaken met de opwarming van de aarde. Dan heb ik in ieder geval de foto’s nog en geniet dan weer opnieuw, met de mijmeringen die erbij horen. Creëer jouw eigen witte droomwereld.

©2021 Martin Wichink.


Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.
Rating: 0 sterren
0 stemmen

Klik hier om naar boven te gaan.