Geachte heer Nicolaas,

Ik kan u het volgende mededelen. Uw bloedruk, hartslag en lichamelijke gesteldheid is prima in orde.

Geestelijk speelt er nu even wat anders in uw hoofd. Psychiater Kweetniet heeft u onderzocht en komt tot de volgende conclusie.

Ernstig in verwarring gebracht door hem de zwarte piet toe te schuiven. Dit raakt de beste man die alleen maar mensen, maar vooral kinderen goed wil doen. Daar is hij heilig van overtuigd.

Toch is dit vreemde spel heel gemakkelijk op te lossen. Alle gekleurde pieten, roetveeg pieten die niet door de schoorsteen durven, ontdoen van vuurwerk en andere meegebrachte snuisterijen die niet bij een kinderfeestje horen, mee nemen naar Spanje voor een heropvoedingscursus van cadeau’s inpakken en gedichten schrijven.

Dit net zo lang, totdat ze tot inkeer komen en kinderen gelukkig zien worden door hun mee gebrachte ingepakte speeltjes. Verdere sessies acht ik verder niet nodig, daar u zelf over voldoende gezonde helpers/sters beschikt.

Zo ziet u maar heer Nicolaas. U hoeft zich geen zorgen te maken en we zien u volgend jaar wel weer voor de gezondheidscheck.

De rekening kunt u net als voorgaande jaren weer in pepernoten aan minder bedeelden uitbetalen. Regel het hier verder wel met onze account.

Met vriendelijke groet,

Piet Lachveer, directeur Nicolaas hospitaal Spanje.

 

©2017 Martin Wichink.Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.
Rating: 0 sterren
0 stemmen

Klik hier om naar boven te gaan.

Maak jouw eigen website met JouwWeb