Max en Ragazza.

Je krijgt een vraag voorgelegd, schrijf jij ook een stukje over Web Tales  

voor Max en Ragazza?

Tuurlijk doe ik mee, waarom niet? Een snel antwoord, welk nog wel ingevuld moet gaan worden. Bij deze dan.

Wat waren we met velen blij, dat er toch een soort van doorstart werd gemaakt, na het sluiten van de Verhalensite. Even iets onwennig op een nieuwe site, maar toch al heel snel vertrouwd. Vooral omdat je snel antwoord kreeg op vreemde tekens bij het inloggen of een bedankje voor een nieuw idee. Natuurlijk waren we verwend met de luxe van de oude site, maar wat heerlijk als je er een stukje van jezelf in terug ziet op de nieuwe site. Natuurlijk kunnen ze het niet alleen en werkt er weer een heel team achter de schermen mee. Ook al hebben ze een achtergrond in de ITC-wereld, je moet het toch allemaal maar doen. Iets neerzetten is een, maar onderhouden vergt nog wel veel meer tijd. Via via weten oud leden de weg weer terug te vinden naar deze geweldige site.

Hierbij doen ook Hyves, Twitter en vooral Facebook goed werk bij het opsporen hiervan. Dan is er na drie jaar de eerste meeting. Best wel spannend, elke keer weer. Voor het eerst ontmoet je dan Max en Ragazza in het echt. Je probeert je van tevoren een voorstelling te maken en leest hun verhalen en gedichten. Zo kom je toch enigszins goed voorbereid voor de dag.

Nu denk ik zelf… even de spanning opvoeren. (Tromgeroffel klinkt)

… dat het achteraf enorm is meegevallen. De spanning moet voor hen net zo groot zijn geweest, om de mensen achter de verhalen voor het eerst te zien en spreken. Alleen met dien verstande, dat zij dit keer op deze dag niet de touwtjes in handen hebben, maar anderen. Ontspannen staan ze dan net als iedereen, elkaar te woord. Waardoor je al snel het gevoel krijgt, dat we elkaar al jaren kennen. Vol overgave storten zij zich samen met ons in de activiteiten van die dag.

Het is dan ook een gave, om zo op een natuurlijke manier kunstig met je schrijvers en dichters om te gaan. Je krijgt dan vanzelf het respect, iets wat je voor je ouders ook voelt. Knap dat jullie dit al weer vier jaar doen. Het is aan de andere kant niet zo verwonderlijk hoor, want wie liefde en vertrouwen geeft, krijgt er dubbel zoveel voor terug.

Nou Max en Ragazza, heb hier graag aan dit stukje verrassing voor jullie mee gewerkt. Leuk om jullie in het echt gesproken te hebben, maar hoop nog meer op vele ontmoetingen hierna. In het echt, maar ook op de prachtige site.  Geniet van het prachtige zonnetje, waarin jullie nu in mogen zitten. Het is van harte gegund.

Bedankt voor de afgelopen fijne jaren.

Martin Wichink, alias Haarle15.   

 

©2015 Martin Wichink.


Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.
Rating: 0 sterren
0 stemmen

Klik hier om naar boven te gaan.

Maak jouw eigen website met JouwWeb